Urenregistratie, starters kiezen voor Nanda

urenregistratie-en-urencriteriumVeel fanatieke Nanda gebruikers blijken starters te zijn. Gedreven professionals die de sprong naar een zelfstandig bestaan gewaagd hebben en ineens met allerlei wetten en regels te maken krijgen. Eén van die regels, het zogenaamde urencriterium, blijkt nogal een blok aan het been te zijn. Want hoe ga je op een nette manier aan de Belastingdienst duidelijk maken hoeveel tijd je aan je eigen onderneming besteed hebt, om zo in aanmerking te komen voor welkome fiscale voordelen? met andere woorden, hoe ga jij je urenregistratie inrichten?

Urenregistratie en het urencriterium

Je kunt natuurlijk kiezen voor urenregistratie in een spreadsheet in Excel of Google Spreadsheets en dat dagelijks bijhouden, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dat lijken de starters in ons klantenbestand in ieder geval gedacht te hebben. Navraag leerde dat “onze starters” vooral het gemak van uren boeken in Nanda aantrekkelijk vinden. En het feit dat je door het gebruik van projecten en labels precies de juiste overzichten kunt maken. Daar kun je mee tevoorschijn komen bij de belastinginspecteur!

Geen facturabele uren missen

Verder zijn “onze starters” erg blij met het inzicht dat ze krijgen met Nanda. Want niet alleen de Belastingdienst wil weten waar ze hun uren aan besteed hebben, zij zelf natuurlijk ook. Het is tenslotte best interessant om in beeld te hebben hoeveel uren er zijn gaan zitten in bijvoorbeeld acquisitie, netwerken, verkoop en productie. Met een Nanda urenregistratie kunnen zij eenvoudig de vinger aan de pols houden en ontsnappen er geen facturabele uren meer aan de aandacht. Daar blijken “onze starters” behoorlijk blij van te worden.

Inzicht in uren geeft controle

Tenslotte is ook de “terugtel-timer” voor veel starters en mooie manier om beter onderbouwd te leren offreren. Door aan een nieuw verkocht project een tijdslimiet te koppelen, kunnen zij altijd zien hoeveel van de vooraf geschatte tijd er nog over is voor dat project en niet zelden is dat te weinig. Op deze manier leren ze steeds beter van te voren inschatten hoeveel tijd er nodig zal zijn om een toekomstig project af te ronden en missen ze geen facturabele uren meer.

urenregistratie-projectlimiet

Meer informatie over urenregistratie met Nanda?

Bel ons gerust op 010- 59 28 136 en of mail me via [email protected], we beantwoorden graag je vragen!

Was dit artikel nuttig?